Të nderuar lexues!
Agjencia e Akreditimit është riorganizuar në Agjencia e Sigurimit të Cilësisë në Arsimin e Lartë, ASCAL. Po ashtu është ndryshuar edhe faqja zyrtare e institucionit. Së shpejti faqja aktuale www.aaal.edu.al do të mbyllet dhe i gjithë informacioni në lidhje me ASCAL do të publikohet në faqen e re www.ascal.al
Faleminderit për mirëkuptimin.

Kliko për të vazhduar
 • Universiteti i New York-ut në Tiranë Kliko

 • SHLUP "Luarasi" Kliko

 • Universiteti Privat "Albanian University" Kliko

 • Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" Kliko

 • Akademia e Filmit dhe Multimedias "Marubi" Kliko

 • SHLUP "Universiteti "Marin Barleti"" Kliko

 • SHLUP "Universiteti Kristal" Kliko

 • SHLUP "Justiniani I" Kliko

 • SHLUP "Sevasti dhe Parashqevi Qiriazi" Kliko

 • Universiteti Europian i Tiranës Kliko

 • SHLUP "Justicia" Kliko

 • Universiteti Aldent Kliko

 • SHLUP "Medikadent" Kliko

 • SHLUP "Wisdom University" Kliko

 • Universiteti Polis Kliko

 • SHLUP "Shkolla e Lartë Amerikane e Tiranës" Kliko

 • Universiteti Epoka Kliko

  SHLUP "ISSAT" Kliko

 • SHLUP "Shkolla e Lartë Nehemia" Kliko

  SHLUP "Shkolla e Lartë Nëna Mbretëreshë, Geraldinë" Kliko

 • SHLUP "Shkolla e Lartë ILLYRIA" Kliko

  Shkolla e Lartë Private Mesdhetare e Shqipërisë Kliko

 • Kolegji Profesional Privat “Ivoclar Vivadent&Partners" Kliko

 • SHLUP "Pavarësia" Kliko

 • SHLUP "Shkolla e Lartë Ndërkombëtare e Tiranës" Kliko

 • SHLUP "Vitrina" Kliko

 • Kolegji Profesional Privat, "New Generation” Kliko

 • Kolegjet Profesionale, Private, “Medicom” Kliko

 • Shkolla e Lartë Private e Edukimit Kliko

 • SHLUP "Logos" Kliko

 • SHLUP "Universiteti Planetar i Tiranës" Kliko

 • SHLUP "Universiteti Metropolitan Tirana" Kliko

 • SHLUP "Gjon Buzuku" Kliko

 • SHLUP "Universiteti Elite" Kliko

 • SHLUP “Tirana Business University” Kliko

 • SHLUP “Hëna e plotë” (BEDËR) Kliko

 • Akademia Profesionale e Biznesit Kliko

 • Akademia e Studimeve të Aplikuara "REALD" Kliko

 • Akademia e Studimeve te Aplikuara, Durrës Kliko

 • Akademia e Ndërtimit e Tiranës Kliko

 • SHLUP "Instituti Kanadez i Teknologjisë" Kliko

 • Akademia Pedagogjike Kliko

 • Kolegji profesional “ARGENT” Kliko

 • Kolegji Profesional i Sporteve, Fier Kliko